Jespersen Media

Tag et kig i vores tidligere cases

HJEMMESIDE, IDENTITET OG SOCIALE MEDIER

DREAMJOB SPAIN

DreamJob Spain arbejder med, at rekruttere kandidater til forskellige jobs i hele Spanien, og i den forbindelse skulle de bruge vores hjælp til at få udarbejdet en professionel hjemmeside, og dertilhørende logo. 

 

HJEMMESIDE

DROP ‘N’ FIX er en veletableret butik i hjertet af Dragør med mange års erfaring indenfor reparation af produkter fra Apple,  Huawei og Samsung. 

Deres hjemmeside havde dog været under ombygning i over 7 måneder, og de valgte derfor at kontakte os for at få deres nye hjemmeside køreklar. Vi startede forfra, og fik lavet en komplet redesign af hjemmesiden, der nu indeholder prislister for over 140 forskellige enheder. 

HJEMMESIDE

Joberr er en platform der forbinder dig med de bedste arbejdspladser i udlandet. De har håndplukket de bedste arbejdspladser i de forskellige storbyer, og finder derved det bedste match for begge parter.

 

HJEMMESIDE

Ukrudten er en af frontløberne i deres branche, og tilbyder hjælp til bl.a. miljøvenlig ukrudtsbekæmpelse og fliserens til både private- og erhvervskunder. 

Deres hjemmeside var dog forældet, og de valgte derfor at kontakte os. Vi fik hurtigt hjulpet dem med en komplet redesign af deres hjemmeside, og vi har derudover også hjulpet dem med at lave en skræddersyet kontaktformular. 

 

WEBSHOP

2ndhand luksus sælger secondhand designertasker fra kendte mærker såsom Louis Vuitton, Prada,  Chanel, Balenciaga og Fendi. 

De havde dog ikke nogen webshop i forvejen, og kom derfor til os med et ønske om at blive mere synlige online. I samarbejde med dem fik vi udarbejdet en minimalistisk og moderne webshop der afspejler deres identitet, og som samtidigt har været med til at løfte deres omsætning. 

 

 

Lad os tage en uforpligtende
snak om dine muligheder

Hvis du ligesom vores andre klienter ønsker at skabe vækst. 

startup, business, people

Kontaktformular